Каталог товарів
каталог товарів
Мова сайту:
Личный кабинет
Інтернет-магазин +38 (095) 550-28-44 zakaz@wonderpack.com.ua
Індивідуальні замовлення +38 (050) 453-70-17 info@wonderpack.com.ua
Шоу-рум (Дніпро), самовивози +38 (050) 335-33-29 showroom@wonderpack.com.ua
Зателефонуйте мені!
Інтернет-магазин +38 (095) 550-28-44 zakaz@wonderpack.com.ua
Індивідуальні замовлення +38 (050) 453-70-17 info@wonderpack.com.ua
Шоу-рум (Дніпро), самовивози +38 (050) 335-33-29 showroom@wonderpack.com.ua
0
Сума: 0 грн

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності.

Використання персональних даних

Ми використовуємо різні технології для збирання та зберігання інформації, коли ви відвідуєте сайт WonderPack. Це може включати в себе запис одного або декількох кукі або анонімних ідентифікаторів. Ми також використовуємо кукі й анонімні ідентифікатори, коли ви взаємодієте з послугами, запропонованими нашими партнерами, як-от рекламні послуги, що можуть з'явитися на інших сайтах.

Захист персональних даних

Користувач (Суб’єкт персональних даних), реєструючись або оформлюючи замовлення на сайті book-ye.com.ua, відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-УІ, надає свою безумовну згоду на збір і обробку особистих персональних даних ФОП Кононець Людмила Архипівна, що є Володільцем бази персональних даних. Адреса Володільця є місцем зберігання персональних даних.

Користувачем надаються наступні персональні дані: прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти. Вказані персональні дані надаються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин (придбання товарів, забезпечення доставки поштових, кур’єрських відправлень), а також з метою реалізації інформаційно-сервісних послуг (розповсюдження інформаційних, рекламних, маркетингових повідомлень та спеціальних пропозицій будь-якими засобами зв’язку, включаючи SMS, електронну пошту, телефон і мобільні пристрої), відповідно Цивільного кодексу України, Закону України «Про захист прав споживачів», Закону України «Про рекламу». Вказані персональні дані надаються Користувачем добровільно з наданням права безстрокового терміну зберігання та знищення.

У відповідності до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», Користувач повідомлений про права суб’єкта персональних даних. Суб’єкт персональних даних має право: 

  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Ця згода діє протягом невизначеного терміну. 

Дана згода може бути відкликана Користувачем в будь-який момент шляхом направлення письмової вимоги на адресу електронної пошти Володільця бази персональних даних: info@wonderpack.com.ua, в темі листа слід вказати «Відмова від обробки персональних даних».